Cuadro de texto: Soler Tapissers és hereva i continuadora de la feina feta per  la Tapisseria LLuc Soler, que originalment va començar a Hostalric l'any 1979.  Des d'aleshores amb la jubilació d'en LLuc Soler amb més de 30 anys d'activitat, el seu testimoni a passat als seus fills.
A partir de  l'1 de setembre de  2007,  es va posar en funcionament  la nova empresa, Soler Tapissers societat limitada, que recull la feina feta per Lluc Soler durant  aquests anys.

 Una mica de història:

El 1979, en Lluc Soler, es va implantar a Hostalric, en un annexa d'un taller de planxisteria, en el centre del carrer Coronel Estrada. A poc a poc en LLuc es va anar donant a conèixer, i després de uns 3 primers anys força complicats,  el negoci es va anar estabilitzant. Poc després es va canviar de local i es va ubicar en uns baixos al final del mateix carrer, prop de la sortida del poble. En els darrers anys d'activitat a Hostalric, es va optar per comprar i habilitar uns altres baixos una mica més a prop del centre del poble en el mateix carrer Coronel Estrada i amb sortida al carrer ravalet. En aquesta darrera època el taller es va consolidar i va aconseguir una clientela fidel, tant de particulars com empreses.

L'any 2007, va ser el del traspàs del negoci als fills d'en Lluc, creant Soler Tapissers sl. i traslladant-nos a Arbúcies. El fet del traspàs, va ser motivat per la jubilació d'en LLuc als 65 anys.
A partir d'aquí el nostre objectiu ha estat primerament donar-nos a conèixer de nou des d'Arbúcies, cercar nous clients i explorar nous camps d'activitat que ens poden oferir nous reptes.
La crisi no ens ha facilitat les coses, però treballem amb una idea clara de diversificar les nostres activitats i no tancar les portes a noves propostes.		
Actualment, disposem d’un local amb més de 300m2 útils, en el polígon industrial Torres-Pujals s/n (parcel.la 28), ubicat a Arbúcies, un cop vam deixar el darrer local d'Hostalric i ens vam traslladar a Arbúcies.

La nostra vocació és la de ser una les tapisseries a Girona, que sigui referència per qualitat de servei i tracte al client.

         Qui som?, la nostra història...